Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder tradisjonelle kakeoppskrifter, både gjærbakst, småkaker, kaker til hverdag og fest, og desserter, beregnet på personer med matintoleranse og allergier, eller som ønsker kalorifattig mat. Oppskriftene er laget med alternative, sunne og lette ingredienser. Med tips om baking, fakta om ingredienser, og om hva kakene inneholder.
Omtale fra forlaget
Tusenvis av nordmenn må holde seg unna kakefatet fordi de ikke tåler diverse ingredienser. Andre holder seg unna av hensyn til kaloriinntak og midjemål. Med denne bakeboken er det endelig fritt fram for alle kakemomser, uavhengig av bekymringer. Andre boller inneholder tradisjonelle norske kakeoppskrifter laget med alternative ingredienser. Her blir kjente bakverk som sjokoladekake, rullekake, boller og vafler tilrettelagt for de med ulike intoleranser og allergier, på en måte som bevarer smaken. Boken inneholder også nyttige tips og fremgangsmåter, samt en faktadel med informasjon om de alternative ingrediensene.
Forlag Vega forlag
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788292489659
EAN 9788292489659
Språk Bokmål
Sider 144
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket