Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
Tenk deg hele fargespekteret i naturens matvarer - fra jordbærenes lysende røde, maisens gyllengule og spinatens dypgrønne toner til blåbærenes duggfriske blå!
Vitenskapen har klarlagt at fargesterke frukter, bær og grønnsaker er breddfulle av antioksidanter. Det er de stoffene som nøytraliserer de frie radikale, som hele tiden truer med å skade cellene våre. Jo sterkere farger, desto mer innhold av de mirakuløse stoffene som motvirker tidlig aldring og beskytter oss mot sykdommer.
Nå kan du tenke helse på en ny måte. Du kan trygt la sansene styre matvalget ditt, fråtse i alle fargene og vite at med hver munnfull styrker du helsen. Her får du vite hvilke innholdsstoffer de røde, gul-oransje, grønne og blå-fiolette fargene signaliserer. Følge med på dine "anti-aldrings-poeng" (ORAK-verdier) for hver posjon, og la boken inspirere deg til fargerike opplevelser ved måltidene - godt hjulpet av praktiske råd, menyforslag og et rikt utvalg oppskrifter.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2003
Format Heftet
ISBN13 9788202215149
EAN 9788202215149
Språk Bokmål
Sider 270
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket