Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Dra så langt som øyet kan se, og når du kommer dit, vil du se enda lengre.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Forvridde planker sto lent mot bakveggen, som selv var av planker som ikke forventet noe av noen. Resten av veggene var av fuktige steiner. Ingen av plankene var brukbare. Det var ikke jeg som skulle lage en dødskasse for pappa med dem! Jeg satt på en planke av bakhonved og laget i det minste et slags kors som kunne brukes, selv om de to plankene ikke passet sammen, den ene sa faen til den andre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er flere som dør av umettelig begjær etter å være bedre enn de er, enn av sykdom.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hun kunne lytte slik at usikre eller ubesluttsomme mennesker plutselig visste på en prikk hva de ville. Eller slik at de forknytte plutselig følte seg frie og modige. Eller slik at ulykkelige og nedtrykte ble glade og fulle av håp. Og hvis én mente at livet hans var bortkastet og betydningsløst, at han bare var én blant millioner, en som ikke spilte noen rolle i den store sammenhengen og som kunne erstattes like lett og smertefritt som en rusten skrue i en maskin - og han gikk og fortalte lille Momo alt dette, da ble det på en forunderlig måte klart for ham allerede mens han snakket, at han tok grundig feil og at han med alle sine feil og lyter likevel var et enestående individ, og derfor også var viktig her i verden på sin egen spesielle måte. Slik kunne Momo lytte!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserMorten BolstadToveFinn Arthur JohansenMalinn HjortlandLabbelineMarit HåverstadMarenTove Obrestad WøienHallgrim BarlaupDaniel DuppskoRufsetufsaJakob SæthreCarine OlsrødNina M. Haugan FinnsonJulie StensethIngunn SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KPer LundHarald AndersenVannflaskeMarianneNElisabeth SveeEmil ChristiansenalpakkaBertyBjørg L.Kirsten LundSigrid Blytt TøsdalIngvild RosslundRoger MartinsenTine SundalPiippokattaTom-Erik FallaTanteMamieRisRosOgKlagingMathildeYvonne JohannesenVibeke