Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren har samlet oppskrifter fra Thailand, Kina, Indonesia og Malaysia. Rettene er enkle å lage og krever lite forarbeid. Her er oppskrifter på supper, sauser, tilbehør, fisk, skalldyr, kjøtt, fugl, grønnsaker, ris og nudler.
Omtale fra forlaget
Forfatteren har samlet oppskrifter fra Thailand, Kina, Indonesia og Malaysia. Rettene er enkle å lage og krever lite forarbeid. Her er oppskrifter på supper, sauser, tilbehør, fisk, skalldyr, kjøtt, fugl, grønnsaker, ris og nudler.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788203222023
EAN 9788203222023
Språk Bokmål
Sider 94
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket