Den store fingermat kokeboken

av (redaktør), Chris Jones (illustratør), Lindsay Ross (illustratør), Beate Winther (oversetter) og Stein Winther (oversetter).

Spektrum 2004 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

33 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Kirsten Lunds eksemplar av Den store fingermat kokeboken

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

Mat & drikke

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder oppskrifter på småretter som dim sum og sushi, antipasto-retter, tapas og meze. Oppskriftene er inndelt etter regioner og kulturer. Har register.

Omtale fra forlaget

Boken inneholder oppskrifter på småretter som dim sum og sushi, antipasto-retter, tapas og meze. Oppskriftene er inndelt etter regioner og kulturer. Har register.

Bokdetaljer

Forlag Spektrum

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788278220917

EAN 9788278220917

Språk Bokmål

Sider 304

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Den store wok kokeboken" av Zoë Harpham
  • "Sjømat - sjømatoppskriftene du bare må ha" av Kathy Knudsen
  • "Den store dessert boken" av Beate Winther
  • "Den store middelhavsmat kokeboken" av Ann Høydalsnes
  • "Deilig sjokolade - hengi deg til utsøkte sjokoladeoppskrifter for ekte sjokoladeelskere" av Mike Cooper
  • "Boken for blå dager - det er alltid noen som har det verre" av Bradley Trevor Greive
  • "Den store pasta kokeboken" av Ann Høydalsnes
  • "Krymp! - toving i maskin" av Birte Aartun
  • "Ganens makt - norsk kokekunst og matkultur gjennom tusen år" av Henry Notaker
  • "Tid til overs - matfilosofi fra Vianvang" av Arne Brimi
  • "Nødlanding" av Michael Crichton
  • "En morder gjenoppstår" av Craig Russell
Alle bokanbefalinger for dette verket