Naturlig og næringsrik mat

av (forfatter).

Naturlig og næringsrik publikasjoner 2005 Spiral

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Kirsten Lunds eksemplar av Naturlig og næringsrik mat

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

Kosthold/urter/krydder

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder oppskrifter som skal gi deg alle næringsstoffene og fettstoffene man trenger for å oppnå optimal helse, selv om man unngår noen basismatvarer på grunn av valg, sykdom eller matintoleranse og allergier.

Omtale fra forlaget

Endelig har den kommet!! Den første kokeboken på. norsk med oppskrifter som er naturlig fri. for sukker, melk og. gluten! #11;Her finner du oppskrifter på alt slags mat som er naturlig fri for sukker, melk og gluten.. Mange av oppskriftene er også uten egg og gjær, slik at det finnes noe for alle, uansett hvilken diett de går på. #11;Maten er lavglykemisk, for det meste vegetarisk, og full av næringsstoffer vi alle burde spise mer av, som gode fettsyrer og vegetabilsk protein og fiber.. Ved å bruke disse oppskriftene kan alle oppnå optimal helse selv om de unngår noen basis matvarer pga. valg, sykdom eller matintolanse/ allergi.. Naturlig og næringsrike råvarer sørger for at du får alt du trenger og at kroppen blir i balanse.. Boken er skrevet med henblikk på å lære leseren hvordan de selv kan foreta mer beviste kostholds- og livstilsvalg. #11; #11;183 oppskrifter- alt fra middagsmat og snacks, til babymat, desserter og drikker! #11;#11;23 siders informasjonsdel med viktig viten om kosthold og helse, plus mange nyttige tips og helseråd i hver oppskriftsavsnitt. #11;#11;Når vi tukler med naturens matvarer, og inntar disse regelmessig, så skaper vi ubalanse på flere nivåer i kroppen.. Naturen vet best hva vi trenger.


Bokdetaljer

Forlag Naturlig og næringsrik publikasjoner

Utgivelsesår 2005

Format Spiral

ISBN13 9788230303665

EAN 9788230303665

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket