Ingen lesetilstand
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter som skal gi deg alle næringsstoffene og fettstoffene man trenger for å oppnå optimal helse, selv om man unngår noen basismatvarer på grunn av valg, sykdom eller matintoleranse og allergier.
Omtale fra forlaget
Endelig har den kommet!! Den første kokeboken på. norsk med oppskrifter som er naturlig fri. for sukker, melk og. gluten! #11;Her finner du oppskrifter på alt slags mat som er naturlig fri for sukker, melk og gluten.. Mange av oppskriftene er også uten egg og gjær, slik at det finnes noe for alle, uansett hvilken diett de går på. #11;Maten er lavglykemisk, for det meste vegetarisk, og full av næringsstoffer vi alle burde spise mer av, som gode fettsyrer og vegetabilsk protein og fiber.. Ved å bruke disse oppskriftene kan alle oppnå optimal helse selv om de unngår noen basis matvarer pga. valg, sykdom eller matintolanse/ allergi.. Naturlig og næringsrike råvarer sørger for at du får alt du trenger og at kroppen blir i balanse.. Boken er skrevet med henblikk på å lære leseren hvordan de selv kan foreta mer beviste kostholds- og livstilsvalg. #11; #11;183 oppskrifter- alt fra middagsmat og snacks, til babymat, desserter og drikker! #11;#11;23 siders informasjonsdel med viktig viten om kosthold og helse, plus mange nyttige tips og helseråd i hver oppskriftsavsnitt. #11;#11;Når vi tukler med naturens matvarer, og inntar disse regelmessig, så skaper vi ubalanse på flere nivåer i kroppen.. Naturen vet best hva vi trenger.
Forlag Naturlig og næringsrik publikasjoner
Utgivelsesår 2005
Format Spiral
ISBN13 9788230303665
EAN 9788230303665
Språk Bokmål
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket