Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Med både hverdagsmat og festmåltider fra det moderne vegetariske kjøkken. Boka forteller om tilberedning av en rekke grønnsaker og annen vegetarkost, samt om de næringsstoffer og tilsetningsstoffer som finnes i vegetarmaten. Dessuten inneholder boka et matvareregister med omtaler av matvarer som brukes i tilberedningen av vegetarkost. Forslag til menyplanlegging, samt register bak i boka. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Med både hverdagsmat og festmåltider fra det moderne vegetariske kjøkken. Boka forteller om tilberedning av en rekke grønnsaker og annen vegetarkost, samt om de næringsstoffer og tilsetningsstoffer som finnes i vegetarmaten. Dessuten inneholder boka et matvareregister med omtaler av matvarer som brukes i tilberedningen av vegetarkost. Forslag til menyplanlegging, samt register bak i boka. Illustrert.
Forlag Hilt og Hansteen
Utgivelsesår 1993
Format Innbundet
ISBN13 9788274132832
EAN 9788274132832
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket