Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
En uunværlig bok for alle som trives på kjøkkenet. Her finner både den mest avanserte chef(=kokk som kan banne på fransk) og den mest hjelpeløse amatør presise og dekkende definisjoner på det meste som har med matlaging å gjøre Et par smakebiter: DIETT, en spesiell type og mengde ernæring som en person skal begynne å leve av i morgen, mandag eller etter nyttår. PØLSER, forskjellige deler av gris og/eller storfe som f.eks. deler av... vel, sånt som ikke akkurat er så... stappet inn i....i.... på undersiden av .... ikke sant? Du forstår hva jeg mener? Velbekomme!
Omtale fra forlaget
En uunværlig bok for alle som trives på kjøkkenet. Her finner både den mest avanserte chef(=kokk som kan banne på fransk) og den mest hjelpeløse amatør presise og dekkende definisjoner på det meste som har med matlaging å gjøre Et par smakebiter: DIETT, en spesiell type og mengde ernæring som en person skal begynne å leve av i morgen, mandag eller etter nyttår. PØLSER, forskjellige deler av gris og/eller storfe som f.eks. deler av... vel, sånt som ikke akkurat er så... stappet inn i....i.... på undersiden av .... ikke sant? Du forstår hva jeg mener? Velbekomme!
Forlag Aventura
Utgivelsesår 1991
Format Innbundet
ISBN13 9788258807190
EAN 9788258807190
Genre Humor
Språk Bokmål
Sider 87
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket