Barndommens rike

av (forfatter).

Den norske bokklubben 1968 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Marit Håverstads eksemplar av Barndommens rike

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Klassikere

Lesedato

1968

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Forlag Den norske bokklubben

Utgivelsesår 1968

Format Innbundet

Språk Bokmål

Sider 223

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Jeg husker fra den tiden jeg gikk tur med egne barn som små. Hver gang det kom et fly pekte jeg opp i luften, behørig forbauset på barnets vegne. Men de forvorpne ungene - tror De de gad se efter flyet? Jeg glemte jo i min voksenhet at der hadde de ligget i barnevognen på verandaen og glodd opp i luften all sin tid; de hadde ikke sett annet enn fly.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette å få en sykkel under enden - det utvidet med ett erkjennelsen på en måte som bragte alt innen rekkevidde. Så bar det i rask galopp - til Drammen. Min venn og jeg fikk det plutselig med å sykle frem og tilbake til Drammen hver eneste søndag. 8-9 mil for en tiåring på den tidens veier; i kraftforbruk svarer det til det tredobbelte idag. Asfalten var på det nærmeste ikke oppfunnet. Men hvorfor alltid til Drammen? spurte de hjemme. Disse uforstandige voksne. Det var jo en annen by! Geografi! Hva gjorde vi så i Drammen? Spiste vår medbragte mat på en steintrapp. Så pass ublaserte var altså to gutter fra den priviligerte klasse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fikk sykkel da jeg var ti år. Det var nesten enestående. Det var bare èn gutt i klassen som hadde sykkel før meg, men så hadde han også egg og ansjos på skolematen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Natten - kommer noen voksen noen gang til å fatte hva natten er for et barn? Der var netter - det var umulig å komme gjennom dem. På grunn av uro? Søvnløshet? Joda, det og. Skrekk? Jeg vet ikke. Det at det var natt. Nattens mysterium.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket