The Heroes of Olympus Book Five

The Blood of Olympus

av (forfatter).

Disney-Hyperion 2014 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 5.29 (7 terningkast.)

17 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Fuyus eksemplar av The Heroes of Olympus Book Five - The Blood of Olympus

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Fantasy

Lesedato

2014

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Forlag Disney-Hyperion

Utgivelsesår 2014

Format Hardcover

ISBN13 9781423146735

Språk Engelsk

Sider 608

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 3 1 0 0 0

Bokomtaler

The Blood of Olympus. Endelig! Jeg vet ikke hvor lenge jeg har ventet på denne boka... Det er nå omtrent ett år siden jeg leste The House of Hades, og jeg har gledet meg veldig til The Blood of Olympus. Rick Riordan leverer sin til nå beste bok! Jeg elsket den!!!

The Blood of Olympus er siste boka i Heroes of Olympus. For en gangs skyld har jeg sluppet unna de verste spoilerne. Det er utrolig deilig! Jeg hater å få bøker, filmer og serier spoilet... Det at jeg slapp unna spoilere gjorde at jeg ble helt oppslukt av boka. Jeg hadde ingen anelse om hva som kom til å skje, hvordan karakterene kom til å utvikle seg osv... Fantastisk!

Boka er utrolig spennende. Jeg satt hele gårsdagen, søndag, og leste og leste. Kunne ikke legge boka fra meg. Jeg bare MÅTTE vite hvordan det kom til å ende, og slutten var helt perfekt selv om det var spørsmål jeg gjerne skulle fått svar på. Jeg får vel bare dikte opp mine egne historier. (Kommer nok ikke til å gjøre det, nei... Har aldri likt det noe særlig. Får heller lese hva andre tenker og håpe på at onkel Rick (fansens navn på Rick Riordan) kommer ut med noen nye noveller eller noe...) Dette er en perfekt avslutning på en fantastisk serie.

Det jeg liker aller best med denne serien er karakterene. Jeg bryr meg så mye om dem, og jeg er alltid veldig spent på å se hvordan det kommer til å gå med dem. Det var fantastisk å se hvordan de har vokst, og jeg liker spesielt godt å se hvordan Nico har forandret seg. Hades sønn, Nico di Angelo, er min absolutt favorittkarakter i serien, og det var fantastisk å se at for en gangs skyld hendte det noen gode ting med ham.

!!!SPOILER!!!
Jeg har så lyst til å se hvor vennskapet til Nico og Will Solace tar dem. Det er et slikt fantastisk vennskap, og jeg håper virkelig onkel Rick kommer til skrive noen korte historier om Nico og Will på eventyr. Det hadde vært fantastisk!!!
!!!SLUTT PÅ SPOILER!!!

Jeg liker veldig godt at Nico og Reyna får fortelle noen av kapitlene. Jeg føler at jeg ble mye mer kjent meg dem som karakterer. Reyna er utrolig bad ass, og jeg likte godt å komme inn under huden på henne; skjønne hvem hun er og hvilke motiver hun har. Det var nytt og spennende, og det passet veldig bra!

The Blood of Olympus er utrolig morsom. Onkel Rick skriver så fantastisk morsomt, og jeg elsker humoren hans. Tørr og ironisk. Det hendte flere ganger at jeg lo høyt. Lillebroren min kom inn til meg og lurte på om jeg gråt fordi han hørte at jeg lo... Hahaha! Jeg skjønner for eksempel ikke hvordan man kan gjøre en trist scene morsom. Jeg satt og gråt og lo om hverandre.

Som sagt er boka også trist. Det var flere ganger jeg begynte å gråte, og siden dette er siste boka i serien, var det ganske spesielt for meg. Det ligger så mange følelser i denne serien, og jeg tok meg flere ganger i å smile bredt når det skjedde noe bra og gråte når det skjedde noe trist. Det er ikke mange forfattere som får meg til å føle så mye. Serier og filmer, ja, bøker, nei.

Jeg vet ikke hva mer jeg skal si. The Blood of Olympus er fantastisk, og jeg elsker hvordan onkel Rick blander gresk mytologi og den moderne verden. Jeg anbefaler denne serien for alle, men du må lese Percy Jackson-serien først; Heroes of Olympus er en slags oppfølger.

Innlegget ble opprinnelig publisert på bloggen min.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Endelig! Etter en lang stund med venting har jeg endelig fått tak i boka! Skulle egentlig få den tidligere, men Amazon klarte å tulle med bestillingen min, så den ble sendt feil. . . Ja ja, sånn kan det gå, men det er veldig irriterende!

The Blood of Olympus er den siste boka i serien Heroes of Olympus, skrevet av Rick Riordan. Nå er det slutt. . . Det er så trist å ta farvel med en så fantastisk bokserie, og jeg kommer til å savne å lese om Percy og vennene hans. Hadde en "major book-hangover" etter denne boka, for å si det sånn!

Det er så morsomt å lese om alle karakterene til Rick Riordan, og hvordan de utvikler seg gjennom hver bok. Vennskap formes, kjærlighet blomstrer, og jeg elsker å lese om absolutt alle sammen. (Nesten alle sammen. . . Ikke Octavian!)
Noe som jeg likte veldig godt, var at Nico hadde sine egne kapitler, og det var fint å lese om ham. Endelig forstår jeg ham bedre! I tillegg forsto endelig Nico at han ikke er alene, og at han er folk som bryr seg om ham. Det er fint at det endelig skjer noe bra med Nico, også:)

Det som jeg elsker mest med serien, er alle de utrolige kampene Percy og vennene hans har når de slåss mot alle de forskjellige monstrene fra gresk mytologi(eller gudene, noen ganger.) Heldigvis var det nok av dem i denne boka!

Jeg elsker denne serien, men jeg føler faktisk at the Blood of Olympus er den svakeste boka i serien. Det er bare noe som mangler, og jeg vet hva det er. Percy har ikke sine egne kapitler!!! Seriøst! Det er den siste boka i serien, og kanskje den siste boken om Percy, og han har ikke sin egen POV! Annabeth hadde heller ikke det!;(
Men jeg føler ihvertfall at det var noe som manglet, og jeg tror det er at ikke Percy ELLER Annabeth har sine egne kapitler.

Men jeg synes virkelig at dette var en verdig avslutning på serien. Hvis noen spør om hvilke bøker de burde lese, da anbefaler jeg alltid Percy Jackson og Heroes of Olympus-serien. En av de beste og morsomste bokseriene jeg har lest, og definitivt en av mine favoritter. Jeg kommer til å savne å lese om Camp-Halfblood og om Camp-Jupiter, om gresk mytologi, og om Percy, Annabeth, Leo, Nico, Hazel, Piper, Frank, Jason, Reyna og SÅ mange flere. Denne serien anbefales på det sterkeste, men les Percy Jackson først!:)
Se også her!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "A Gathering of Shadows" av V. E. Schwab
  • "Magnus Chase and the Gods of Asgard, Book 1 - The Sword of Summer" av Rick Riordan
  • "The Son of Neptune [The Heroes of Olympus Book 2]" av Rick Riordan
  • "The House of Hades (Heroes of Olympus, Book 4)" av Rick Riordan
  • "The Kane Chronicles Book One - Red Pyramid" av Rick Riordan
  • "Tors hammer" av Rick Riordan
  • "Prodigy - A Legend Novel" av Marie Lu
  • "The Dream Thieves (The Raven Boys #2) (Raven Cycle)" av Maggie Stiefvater
  • "Heroes of Olympus - The Mark of Athena" av Rick Riordan
  • "A Darker Shade of Magic" av Victoria Schwab
  • "A court of wings and ruin" av Sarah J. Maas
  • "City of Heavenly Fire (The Mortal Instruments)" av Cassandra Clare
Alle bokanbefalinger for dette verket