Grønn gourmet

økologiske fristelser gjennom fire årstider

av (forfatter) og Marte Garmann (foto).

Iris forlag 2023 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

13 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Fragmenters eksemplar av Grønn gourmet - økologiske fristelser gjennom fire årstider

Lesetilstand

Skal lese denne

Hylle

Sakprosa

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Kjøkkensjef Bente Westergård brenner for den økologiske smaksdimensjonen. På vakre Hellviktangen gård i Oslofjorden driver hun spisestedet Grønn Gourmet, basert på økologiske og kortreiste råvarer - i skjønn forening med det sesongen tilbyr av markens grøde. I denne boken deler hun sine kunskaper om hvordan du kan bringe det økologiske aspektet inn i ditt eget kjøkken, og lage sammensatte menyer i takt med årstiden.

Bokdetaljer

Forlag Iris forlag

Utgivelsesår 2023

Format Innbundet

ISBN13 9788293359043

EAN 9788293359043

Språk Bokmål

Sider 251

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Hvis du skal begynne å lage mat, er lysten det første som må oppstå. Uten lyst, ingen god mat. Uten god mat, ingen god stemning. Uten god stemning blir det enda mer bortkastet å lage god mat. Da lager vi enda mer lettvint og enda vondere mat i morgen, og i overmorgen var det plutselig ikke noe middag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sort, nymalt pepper har en mørk, jordaktig, skarp smak, med mye aroma. Den smaker sort. Den går best til litt kraftige smaker. Oksekjøtt, er klassikeren,og ikek uten grunn. Det fyldige kjøttet blir mange grader mer fantastisk med rikelig pepper på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Mat fra Jamies kjøkken - the naked chef" av Jamie Oliver
  • "Trollmannens hatt" av Tove Jansson
  • "Syv fantastiske fortellinger" av Karen Blixen
  • "Det usynlige barnet og andre fortellinger" av Tove Jansson
  • "Presten" av Hanne Ørstavik
  • "Hundene i Tessaloniki - noveller" av Kjell Askildsen
  • "Den fjerde nattevakt" av Johan Falkberget
  • "Hundehode" av Morten Ramsland
  • "Blikktrommen" av Günter Grass
  • "Morgon og kveld - roman" av Jon Fosse
  • "Tiden det tar - roman" av Hanne Ørstavik
  • "Erobreren" av Jan Kjærstad
Alle bokanbefalinger for dette verket