Bokhyller

Vis

Leseår

Vis alle år

Bokhylle Matkultur


Alle a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å #
  • "Nordiske nasjonalretter en matglad reise i våre nordiske naboland" av Arne Brimi
  • "Alt går i grisen en samling stygge fotos av mat" av Petter Wilhelm Blichfeldt Schjerven
  • "Franske oster produsenter, smaksbeskrivelser, historie, regionale spesialiteter" av Kazuko Masui
  • "Lutefisken" av John Moberg
  • "Surströmming en handbok" av Örjan Westerlund
  • "Til bords med de homeriske helte" av Hans Erik Mathiesen
  • "100 år med kokebøker mat, historie og mennesker" av Per A. Borglund
  • "Feasts and Banquets Food, Drink and Celebration in the Middle Ages (Library of the Middle Ages)" av Tehmina Bhote
  • "The Coffee-House A Cultural History" av Markman Ellis
  • "Food Fit for Pharaohs An Ancient Egyptian Cookbook" av Michelle Berriedale-Johnson
  • "Elskovsmat og elskovsdrikker" av Thorkild Behrens
  • "Swindled From Poison Sweets to Counterfeit Coffee - The Dark History of the Food Cheats" av Bee Wilson
  • "Drikkeskikker nordmenns drikkevaner gjennom 1000 år" av Astri Riddervold
  • "Äkta vara : guiden till oförfalskad mat " av Mats-Eric Nilsson
  • "What Caesar Did For My Salad Not to Mention the Earl's Sandwich, Pavlova's Meringue and Other Curious Stories Behind our Favourite Food" av Albert Jack
  • "Bread A Slice Of History" av John Marchant
  • "The Medieval Cookbook" av Maggie Black
  • "The Everything Cheese Book From Cheddar to Chevre, All You Need to Select and Serve the Finest Fromage (Everything" av Laura Martinez
  • "Mormors kjøkkenråd" av Diana Craig
  • "Den hemmelige kokken noen har jukset med maten din" av Mats-Eric Nilsson