Franske oster

produsenter, smaksbeskrivelser, historie, regionale spesialiteter

av (forfatter), Tomoko Yamada (forfatter) og Bodil Sunde (oversetter).

Damm 2006 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Hilde H Helseths eksemplar av Franske oster - produsenter, smaksbeskrivelser, historie, regionale spesialiteter

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Matkultur

Lesedato

2012

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Håndboka gir en alfabetisert oversikt over franske oster fra regioner som Camembert, Roquefort, Brie, Abondance, Livarot og Salers. Den tar for seg ulike produsenter, smaksbeskrivelser, ostens opprinnelse og regionale spesialiteter. Har litteraturliste og register.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788204112996

EAN 9788204112996

Serie Damm referanse

Omtalt sted Frankrike

Språk Bokmål

Sider 288

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket