Bokhyller

Vis

Leseår

Vis alle år

Bokhylle Matkultur


Alle a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å #
  • "Fra naturens spiskammer" av Anne Mæhlum
  • "The Encyclopedia of Pasta" av Bridget Jones
  • "En smak av norsk kultur det unike og merkelige vi spiser" av Arnt Steffensen
  • "På krogen med Linné sjökrogar och svensk 1700-talsgastronomi" av Ulrica Söderlind
  • "101 snapsvisor att sjunga innan sommaren tar slut samt 5000 år av dryckesvisehistoria" av Dan Glimne
  • "Til verdens ende krydderets verdenshistorie" av Thomas Reinertsen Berg
  • "Berries Delicious, nutritious and good for you" av Lee Faber
  • "Garlic and Onions The Many Uses and Benefits" av Margaret Briggs
  • "Lemons & Limes Super Citrus Fruits & Their Health Benefits" av Margaret Briggs
  • "Den stora fröstölden svält, plundring och mord i växtförädlingens århundrade" av Jens Nordqvist
  • "Fifty Foods That Changed the Course of History" av Bill Price
  • "The Little Book of Sushi" av Rufus Cavendish
  • "Fattigmenn, tilslørte bondepiker og rike riddere mat og spisevaner i Norge fra 1500-tallet til vår tid" av Annechen Bahr Bugge
  • "Matens historia från A till Ö" av Jan-Öjvind Swahn
  • "Surströmming en handbok" av Örjan Westerlund
  • "Gudenes kokke om kvinner, myter og mat : et kulturhistorisk essay med praktiske øvelser" av Nicole Macé
  • "Mormors kjøkkenråd" av Diana Craig
  • "Franske oster produsenter, smaksbeskrivelser, historie, regionale spesialiteter" av Kazuko Masui
  • "The Everything Cheese Book From Cheddar to Chevre, All You Need to Select and Serve the Finest Fromage (Everything" av Laura Martinez
  • "The Medieval Cookbook" av Maggie Black