Krydder

historien om kryddernes opprinnelse, bruk og egenskaper

av (forfatter).

Damm 1991 Innbundet

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Hilde H Helseths eksemplar av Krydder - historien om kryddernes opprinnelse, bruk og egenskaper

Lesetilstand

Skal lese denne

Hylle

Mat

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Ønskebok for alle som liker krydder! For deg som er nysgjerrig og vil vite mer, for botanikeren, for deg som elsker å lage mat og for kulturhistorikeren. En utførlig beretning om kryddernes historie og opprinnelse, deres egenskaper og bruksområder, samt en håndfull oppskrifter. 35 krydder, overdådig illustrert med vakre plansjer fra gamle verker.

Omtale fra forlaget

Ønskebok for alle som liker krydder! For deg som er nysgjerrig og vil vite mer, for botanikeren, for deg som elsker å lage mat og for kulturhistorikeren. En utførlig beretning om kryddernes historie og opprinnelse, deres egenskaper og bruksområder, samt en håndfull oppskrifter. 35 krydder, overdådig illustrert med vakre plansjer fra gamle verker.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 1991

Format Innbundet

ISBN13 9788251203326

EAN 9788251203326

Språk Bokmål

Sider 208

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Snorre Sturlasons kongesagaer" av Snorre Sturlason
  • "Hvite niggere" av Ingvar Ambjørnsen
Alle bokanbefalinger for dette verket