Med smak av hvitløk

av (forfatter) og James Merrell (illustratør).

Gyldendal 1998 Innbundet

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Hilde H Helseths eksemplar av Med smak av hvitløk

Lesetilstand

Ønsker meg denne.

Hylle

Mat

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder oppskrifter på 30 lettlagede retter der hvitløk inngår som en viktig ingrediens. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Spennende oppskrifter med smak av hvitløk Med smak av hvitløk Hvitløk er i uminnelige tider blitt brukt som smakstilsetning og legemiddel - og er i dag utrolig populært også i Nord-Europa. I denne boken finner du 30 raske, lettlagede og moderne utgaver av tradisjonsrike retter hvor hvitløken inngår som en viktig ingrediens. Du finner alt fra supper og forretter til hovedretter, vegetarmat og herlige sauser som passer til all slags mat - og alt smaker av hvitløk! I serien Med smak av... finnes følgende bøker: Med smak av chili, Med smak av eddik, Med smak av hvitløk, Med smak av ingefær, Med smak av krydder, Med smak av olivenolje, Med smak av sennep, Med smak av urter.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 1998

Format Innbundet

ISBN13 9788205251441

EAN 9788205251441

Språk Bokmål

Sider 64

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Historien om Norge - Bd. 2" av Karsten Alnæs
  • "Hvite niggere" av Ingvar Ambjørnsen
Alle bokanbefalinger for dette verket