Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Dette var det eneste hun beholdt fra ferden, arrene som henger igjen i lukten: merker fra markene hun gikk over, fra oliventrærne om natten, appelsintrærne i blomst, liljer som kledde fjellet med hvitt sukker. Duften av stein, av tørr jord, av salt og sand. Mor var satt sammen av så mange lukter ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men på samme måte som hovedpersonen i boken oppdaget jeg at det av og til er slik at veien er utpekt for oss. Da jeg først oppdaget den mest fantastiske historien som noensinne er blitt fortalt, sett fra Maria Magdalenas synsvinkel, visste jeg at det ikke var noen vei tilbake. Den fengslet meg den gang som den gjør den dag i dag, og som den vil fortsette å gjøre i all fremtid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis du ber om unnskyldning for at du vil ha det du vil ha, kommer du ikke til å få det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Slike stammekulturelle trossystemer er nedarvede tanker om hvordan livet fungerer, og de er blitt overført til deg av alle som hadde makt og myndighet over deg som barn - stort sett alle som var fysisk høyere enn du var. Noen av disse trossystemene har ført til at du tar beslutninger som gjør livet vanskeligere enn det behøver å være. De skaper konflikter og indre kaos som ofte karakteriseres av temaer og mønstre som stadig gjentar seg. For eksempel:

• Føler du deg splittet når det gjelder hva du bør gjøre og hva du har lyst til å gjøre når du tar en beslutning? • Har du drømmer som vekker begeistring hos deg, men oppdager at du sukker nedslått og tenker at de ikke er realistiske, og at du ikke kan gjøre det du har lyst til? • Plager det deg at noe av det du gjør, er i konflikt med din intuisjon eller indre viten? • Føler du generelt sett at du står fast eller er frustrert over tingenes tilstand?

Dette er ikke uløselige problemer. De er et resultat av begrensende stammekulturelle trossystemer. Et begrensende stammekulturelt trossystem er et hvilket som helst trossystem som hindrer deg i å leve ditt best mulige liv. Det som er fint er at slike trossystemer kan forandres raskt og enkelt når du først vet hvordan du skal gjøre det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var 12. desember, og englene hadde fortalt meg at tallet 12, spesielt når det ble gjentatt som på denne datoen, den 12.12., var spesielt kraftfylt.

Tallet 1 betyr: "Vær bevisst på tankene dine og hold kun fast ved tanker som handler om dine sanne ønsker, for dine tanker manifesterer seg umiddelbart akkurat nå." Tallet 2 betyr: "Hold fast ved troen på at dine ønsker manifesterer seg, selv om du ennå ikke kan se dem. Fortsett å vanne stiklingene til de blomstrer, ikke gi opp fem sekunder før miraklet skjer." Når 1 og 2 står sammen og danner "12", betyr det: "Ved hjelp av tro og konsentrerte tanker kan du manifestere hva som helst raskt."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå skal jeg gi deg Den første regelen. Den er uhyre viktig, og du må huske den. Den første regelen er at hvert eneste valg du gjør i livet, fra de viktigste til de mest trivielle og hverdagslige avgjørelser, må prøves bevisst ved å stille deg visse spørsmål. For hver avgjørelse du står overfor, må du spørre deg selv om det valget du gjør, vil tilfredsstille fem nødvendige egenskaper. Hvis den ene mangler, må du se deg om etter en annen retning. På denne måten vil du alltid finne den rette veien. Disse fem egenskapene er sannhet, skjønnet, sunnhet, lykke og lys.

Når du treffer et valg på denne måten, kan du alltid være sikker på at det er det rette. Du vil være i kontakt med sitt sanne selv, ditt innerste selv, og du får en uovervinnelig viljestyrke. Dette er den første lærdommen. Lev etter den, og livet ditt vil meget snart bli forandret.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I begynnelsen slo ikke stefaren, men da moren trappet ned på sovepillene og føyde ham i sengen fikk temperamentet hans større spillerom.

"Må herren løfte sitt åsyn på deg og gi deg fred." De ordene avsluttet han alltid med når han hadde banket opp jentene sine, og ordene falt både titt og ofte. Hvis en av dem hadde tråkket utenom det Herrens ord som idioten mente å ha enerett på å tolke riktig, så straffet han sine egne døtre. Som oftest var det ikke de som hadde gjort noe galt, men storebroren. Kanskje han glemte et amen, kanskje smilte han litt skjevt under bordbønnen. Sjelden noe mer enn det. Men denne store, sterke gutten torde han ikke å røre. Så stor tiltro hadde han ikke til sine egne krefer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kunne funnet henne etter krigen. Jeg kunne såret Ethel og fått det jeg ville, men jeg synes ikke det var riktig. Ikke da. Og ikke nå de siste årene. "jeg hadde sjansen." Han sa det i det han rykket seg opp fra et langt livs savn og lengsel. "Jeg hadde sjansen, og noen ganger er det slik her i livet at man ikke får flere sjanser. Du ser på det du har, ikke hva du mangler, og så går du videre."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gallers hjemmeside er full av mysterier rundt tallet 11, især 11.11. "hvis man multipliserer 1111 med 1111, får man 1234321, noe som representerer en pyramide, og tallet 11 er pyramidenes hellige tall ved at Kheopspyramidens proporsjoner er i forholdet 7:11. 11 er dessuten et tall som harmonerer med pi. Følgelig virker det som at tallet 11 har en sentral betydning for å forstå universets matematiske infrastruktur."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I henhold til tradisjonen skal en ny krig begynne nå. En enda mer avansert krig, som ingen kommer til å overleve - for det er gjennom kamp og strid at menneskets vekst vil bli fullbyrdet. Vi kommer til å se de to armeene - på den ene siden står de som fremdeles har tro på mennesket, som har tro på menneskets skulte krefter, og som vet at det neste skrittet vårt innebærer vekst av individuelle evner og anlegg. På den andre siden står de som benekter fremtiden, de som tror at livet har en materiell slutt, og - dessverre - de som, til tross for at de har tro, mener at de har oppdaget veien til opplysning og ønsker å tvinge andre til å følge den sammen med dem.

Det er derfor englene er kommet tilbake. Og vi må lytte til dem, for englene er de eneste som kan vise oss veien - og ingen andre. (....)Vi er ansvarlige for alt som skjer i denne verden. Vi er lysets krigere. Med kjærlighet og viljesstyrke kan vi endre skjebnen vår, og skjebnen til mange andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethKnut SimonsenTrygve JakobsenStine_JEster SEileen BørresenBente NogvaGrete AastorpLilleviTonesen81Leseaaseingar hIngunn SVidar RingstrømIrakkAjiniakraGro Anita MyrvangSigrid NygaardMarit HåverstadIna Elisabeth Bøgh Vigrekjell kOlemgeBjørg Elin NærlandtuhamreBerit B LieTheaJenny Dahl BakkenCathrine PedersenritaolineLene AndresenKarin BergHanne MidtsundYvonne JohannesenSollillianerBenedicteSissel ElisabethDolly DuckKirsten Lund