Ingen lesetilstand
Ingen hylle
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
Da foreldrene åpnet Mother India i Kristiansand, begynte lille Sarita i oppvasken. Senere begynte hun å jobbe ved grytene.
I dag eier hun den legendariske restauranten, i tillegg til å ha bygget opp ferdigmatmerket «Saritas» som blir solgt i norske dagligvarebutikker. Det er med andre ord få, om noen, som er bedre til å lage indisk mat for en norsk livsstil som Sarita.
I denne kokeboka tar hun oss med gjennom Indias delstater og gir oss oppskriftene på alle de beste rettene fra hele kontinentet: Her er alle de mest kjente rettene, og noen som fortsatt venter på å bli oppdaget. Det er fisk, kylling, kjøtt og grønnsaker. Chutneyer, nan og lassi. Fellesnevneren er at alle rettene er så enkle å lage at hennes egne voksne barn skal lære seg å lage mammas mat. Denne kokeboka er så enkel at den kan brukes på hverdager, og maten er så god at den kan serveres når det er fest.
Forlag J.M. Stenersens forlag
Utgivelsesår 2023
Format Innbundet
ISBN13 9788272018114
EAN 9788272018114
Språk Bokmål
Sider 231
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket