De ubetydelige

historier fra et skjult arbeidsliv

av (forfatter).

Manifest 2024 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Caroline Ekornes Johannessens eksemplar av De ubetydelige - historier fra et skjult arbeidsliv

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

«De ubetydelige» gir oss et sjeldent innblikk i et arbeidsliv som finnes midt iblant oss, men som for mange er helt bortgjemt.

Her møter vi Assane, som aldri fa.r betalt for all snøen han har ma.kt. Vi blir kjent med høygravide Marina, som jobber pa. bilvaskeri frem til fire dager før termin. Og vi møter Subira, som frykter at hun selv kan bli straffet hvis hun sier fra om at sjefen har stukket av med lønna hennes.

I flere a.r har Vilde Fastvold fulgt mennesker som jobber under forhold som skiller seg drastisk fra det de fleste av oss forbinder med norsk arbeidsliv. De kommer fra forskjellige land og har ulike historier om hvordan de havnet her. Men alle har en arbeidshverdag preget av stor usikkerhet, vanskelige arbeidsforhold og da.rlig tilgang til hjelp.

Hvem er de? Hvilke drømmer og ha.p har de for fremtiden? Og hvordan forholder vi som samfunn oss til at ogsa. denne virkeligheten er en del av Norge, landet som angivelig har verdens beste arbeidsliv?

Vilde Fastvold (f. 1984) er medisinsk antropolog og forfatter av romanen «Felt» (Gyldendal, 2020). Doktorgraden hennes omhandler utenlandske statsborgere som jobber i de mest usikre og utsatte delene av arbeidsmarkedet i Oslo. Under feltarbeidet snakket hun med over 200 personer og fulgte 18 av dem tett over tid. «De ubetydelige» bygger pa. dette arbeidet.

Bokdetaljer

Forlag Manifest

Utgivelsesår 2024

Format Innbundet

ISBN13 9788283421422

EAN 9788283421422

Språk Bokmål

Sider 188

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket