Den vesle boka om Bitcoin

kvifor Bitcoin er viktig for fridom, økonomi

av (forfatter), Luis Buenaventura (forfatter), Alex Gladstein (forfatter), Lily Liu (forfatter), Alexander Lloyd (forfatter), Alejandro Machado (forfatter), Jimmy Song (forfatter), Alena Vranova (forfatter) og Svein Ølnes (oversetter).

Skald 2021 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Caroline Ekornes Johannessens eksemplar av Den vesle boka om Bitcoin - kvifor Bitcoin er viktig for fridom, økonomi

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Bitcoin har vore ein økonomisk revolusjon og eit teknologisk gjennombrot. I media er kryptovalutaen mest omtalt i samband med svingande kursendringar, kriminalitet og stor energibruk. I denne vesle innføringa forklarar forfattarane på ein enkel måte kva Bitcoin er og kvifor det er så viktig både for økonomien og fridommen vår.

Kvifor er dagens pengesystem problematiske? Kva kan Bitcoin betyr for dei som ikkje har tilgang til banktenester i dag? Korleis kan Bitcoin vera eit alternativ som kan endra politikk og samfunn i framtida?

Forfattarane er aktivistar, forelesarar, entreprenørar, bedriftsleiarar, investorar og forskarar. Dei kjem frå Afrika, Asia, Europa, Nord- og Sør-Amerika. Dei er ulike på mange måtar, men dei er samla i trua på framtida til Bitcoin som ein fredsskapande valuta. I 2019 isolerte dei seg i eit hus i California for å skrive denne boka i lag. Med boka gir dei eit innblikk i ei av dei mest omfattande oppfinningane i vår tid.

Bokdetaljer

Forlag Skald

Utgivelsesår 2021

Format Heftet

ISBN13 9788279592310

EAN 9788279592310

Språk Nynorsk

Sider 126

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket