Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
«Jeg synes salater er fantastisk fascinerende. Det finnes så utrolig mange muligheter til å variere med smaker og konsistenser. Salater kan spises som hovedrett, som forrett eller smårett, eller være spennende tilbehør til resten av middagen. For meg er salater en blanding av ingredienser som kan være tilberedt på hver sin måte eller sammen, med smaker som harmonerer og et visst preg av friskhet. Og det beste av alt - det er enkelt å briljere på kjøkkenet med salater!»
Jørgen Kolderup, sølvvinner i Årets Grønne Kokk 2005, deler med oss av sin filosofi og store kreativitet når det gjelder salater. Her finner du:
salater med tilbehør salater som tilbehør salater med og uten kjøtt, fisk og skalldyr varme salater og kalde salater salater som fingermat vinaigretter, dressinger og sprø ting
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2008
Format Heftet
ISBN13 9788202282714
EAN 9788202282714
Språk Bokmål
Sider 176
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket