Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
Endelig en stor bok om thaimat med ingredienser du finner i Norge!
Matjournalist Yngve Ekern har i samarbeid med Junie Kovacs, innehaver og gründer av den kjente kokkeskolen Time for Lime, skrevet boka for deg som er nysgjerrig på thaimat og på dette vakre, smilende landet. Her finner du grundige og lettfattelige oppskrifter på de beste og mest kjente thairettene, og personlige små tekster om thailandsk kultur og møter med thaier.
Friske og sunne råvarer. Fargerikt og delikat på tallerkenen. Raskt og enkelt å tilberede. Hva mer kan man ønske seg? Thaimat er alt vi vil moderne mat skal være.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788202272920
EAN 9788202272920
Språk Bokmål
Sider 156
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!