Nick Stone finnes ikke

av (forfatter) og Frank Lie (oversetter).

Egmont 2000 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Per Kristian Dahlens eksemplar av Nick Stone finnes ikke

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

M

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Nick Stone jobber for britisk etterretning og er tøff, ressurssterk, skruppelløs, velutdannet og en mester i sitt fag. Sarah er også agent. Hun er vakker, har en vilje av stål, er intelligent og hun er den eneste kvinnen Nick har sluppet inn på seg. Nå har hun forsvunnet og han har blitt sendt av gårde for å finne henne.

Omtale fra forlaget

Nick Stone finnes ikke; han har ikke fast arbeid, og han bor ikke noe sted. Iallfall ikke offisielt. Nick Stone er hemmelig agent, frilanser for britisk etterretning med lønn på 250 pund pr. dag. Går oppdraget galt, toer oppdragsgiver sine hender.Stone er i pengeknipe. Vel har han noen tusen pund og litt til gjemt unna, men det er ikke nok til at han kan "pensjonere" seg. Han er lei av å hoppe rundt i kamuflasjeutstyr væpnet til tennene. Lei av kryptiske koder og oppdrag hvor han bare får vite nok til å utføre jobben. Stone vil sette ned tempoet i tilværelsen, for han har et menneske han bryr seg mer om enn fart og spenning. Ei lita jente som heter Kelly, den eneste som overlevde da familien hennes ble massakrert.Britisk etterretning har andre planer enn et rolig liv for Stone. En av deres agenter, Sarah, er forsvunnet fra leiligheten sin i Washington. Etterretningstjenesten vet at Stone og Sarah hadde et forhold tidligere, og er det noen som kan finne Sarah, så er det Stone. I Washington er det hektisk aktivitet. Alt skal legges til rette for et storpolitisk møte hvor Arafat og Netanyahu er hovedaktørene. Amerikansk sikkerhetstjenste er nervøs. En forsvunnen britisk agent med Midtøsten som spesialområde er ikke gode nyheter. Er Sarahs forsvinning frivillig, eller er hun kidnappet av terrorister? Har hun skjulte planer, eller er dette spion-spill på høyt nivå, hvor lagene av løgn og forstillelse er ugjennomtrengelige for uinnvidde?Uinnvidde som Stone.

Bokdetaljer

Forlag Egmont

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9788259023155

EAN 9788259023155

Serier Nye navn Nick Stone (2)

Genre Agenter og spioner Thrillere

Språk Bokmål

Sider 373

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket