Ingen lesetilstand
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boken finner du oppskriftene på tradisjonsrike danske spesialiteter som generøse rekesmørbrød i pyramideform og smørbrød med stekt sild i eddik eller fleskestek og rødkål. Her er også moderne utgaver som smørbrødene Rød Aalborg eller Union Jack og favorittsmørbrødene til en rekke danske kjendiser. Med ordforklaringer og register.
Omtale fra forlaget
I denne boken finner du oppskriftene på tradisjonsrike danske spesialiteter som generøse rekesmørbrød i pyramideform og smørbrød med stekt sild i eddik eller fleskestek og rødkål. Her er også moderne utgaver som smørbrødene Rød Aalborg eller Union Jack og favorittsmørbrødene til en rekke danske kjendiser. Med ordforklaringer og register.
Forlag Tell forlag
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788275221702
EAN 9788275221702
Omtalt sted Danmark
Språk Bokmål
Sider 119
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket