Norsk mat uten grenser

fra tradisjonsrik norsk hverdagsmat til kokekunst iverdenseliten

av (forfatter).

Universitetsforlaget 1988 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Jakob Sæthres eksemplar av Norsk mat uten grenser - fra tradisjonsrik norsk hverdagsmat til kokekunst iverdenseliten

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

kokebok

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er en kokebok som spenner fra tradisjonsrik norsk hverdagskost til kokekunst i den gastronomiske verdenseliten. oppskrifter på noe godt til kaffen og til aperitffen. Familien til Harald Osa stammer fra Jæren og Helgelandskysten, og i boka bidrar hans mor med bakst og tradisjonelle norske retter.

Omtale fra forlaget

Dette er en kokebok som spenner fra tradisjonsrik norsk hverdagskost til kokekunst i den gastronomiske verdenseliten. oppskrifter på noe godt til kaffen og til aperitffen. Familien til Harald Osa stammer fra Jæren og Helgelandskysten, og i boka bidrar hans mor med bakst og tradisjonelle norske retter.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 1988

Format Innbundet

ISBN13 9788200036050

EAN 9788200036050

Språk Bokmål

Sider 143

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket