Ingen hylle
2022
Ingen favoritt
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
Ensomhetens språk er en frittstående oppfølger til Hviskende skygger, og vi møter igjen den amerikanske journalisten Paul Leibovitz. Kjærligheten til den kinesiske kjæresten Christine har fått ham til å glemme sorgen over den døde sønnen, og han trives bedre med livet i Hongkong. Men en dag får Christine et brev fra broren sin som leder dem inn på farlige veier. Broren forteller at landsbyen utenfor Shanghai har blitt rammet av en mystisk sykdom, og ber om hjelp. Når Paul og Christine kommer dit, oppdager de en miljøkatastrofe ingen vil ta ansvar for. Det kinesiske samfunnet preges av kynisme, maktmisbruk og korrupsjon, men Paul er fast bestemt på å ta opp kampen for rettferdighet - til tross for at både forholdet til Christine og hans eget liv er i fare.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2018
Format Innbundet
ISBN13 9788202578534
EAN 9788202578534
Serie Paul Leibovitz (2)
Språk Bokmål
Sider 350
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Jeg er i en boble av ulike følelser etter å ha avsluttet boken, vil helst bli i bokens verden lenger, vil ikke gi slipp. En del av meg er igjen i Hongkong, på øya Lamma. Dette er fortsettelsen på boken "Hviskende skygger", den er andre bok i en trilogi (siste bok er ikke oversatt enda). Selv om jeg gav den første en sekser og la den til blant favorittbøkene, er denne boken enda bedre! Den minner tidvis mer om "Kunsten å høre hjerteslag" og "Kunsten å være seg selv".
Jeg er både glad, takknemlig og trist. Det er herlig å lese slike bøker som kjennes så betydningsfulle, som vekker tanker og følelser som sjelden kommer fram i hverdagen. Den er så vakkert skrevet og samtidig får den deg til å tenke over viktige ting i livet. Jeg har dyp beundring for forfatteren Jan-Philipp Sendker, hvordan klarer han det? Å både skrive en spennende historie som hele tiden drives framover, samtidig som filosofi, ordtak og kinesisk historie flettes inn på en sånn måte at alt henger sammen. Måten boken er skrevet på, understreker det den handler om. Balansen...det du har mistet mot det du har fått, det gamle Kina møter det nye, Østen møter Vesten, Yin og Yang. Sitter her med den tomheten som kommer når en god bok er slutt, og skulle ønske jeg hadde neste bok. Blir vanskelig å begynne å lese noe helt annet nå.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket