Radioteaterets versjon er heller ikke dum. Jeg har aldri vært noen lydbok-person, jeg foretrekker å ha boka fysisk i hendene og lese selv, men de siste dagene har jeg oppdaget gleden ved dem og blitt mye mer positivt innstilt til dem.
Jeg leser til og jobber med tre eksamener samtidig som jeg jobber fulltid akkurat nå, og har dermed null tid til koselesing "utenom". Men da passer det jo perfekt med en lydbok/hørespill på øret 20 minutter x 2 hver dag når jeg går til og fra jobb. Kjempekjekt! :)

Selve boka kommer nok til å bli tatt fram og gjenlest senere også. Mysteriet er både spennende og finurlig med tanke på løsningen(e).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har ikke kommet over lydbokskrekken ennå, men foretrekker fremdeles Radioteateret. Sikkert på grunn av at jeg er en dramaqueen:) Nei huff, jeg er elendig på å lage "vitser":)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slik innretter en ekte bokeslker seg! Også særdeles godt bokvalg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- Helen