Jeg har forelsket meg, fullstendig- i Mengelse Zoo og Gert Nygårdshaug. Og nå har forelskelsen nådd den totale forvirring; hvilken bok skal jeg nå velge? Han har skrevet så mange! Har du noen anbefalinger?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Jeg har fått helt dilla på Gert Nygårdshaug, og har i kveld bestilt 5 bøker av ham:) Hvis de er noenlunde i samme stil som de to jeg har lest (ser Strindin hevder det), er jeg strålende fornøyd. Anbefaler altså å lese mer av samme forfatter. Nå er krimbøkene om Skarphedin Olsen/ Fredrik Drum noen helt annet enn Mangele zoo, men jeg liker det som godt. Har litt sans for litt rare karakterer og alt det jeg lærer om mat, vin og verden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg anbefaler faktisk en annen forfatter. Har du lest Mengele Zoo, trenger du egentlig ikke lese så mange fler av Nygårdshaug, i alle fall ikke med en gang. De handler jo om det samme, alle sammen. Men Gunnar Kopperud er en fabelaktig forfatter i samme gate, vanvittig kunnskapsrik og bereist, intelligent og engasjert, som forteller fantastiske historier - om nye ting hver gang. Jeg nabefaler hans roman Savn, eventuelt Hviske i mørket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Du må jo bare fortsette med "Himmelblomsttreet" og så etter den "Afrodites basseng". Disse 3 bøkene bør leses etter hverandre for å få en sammenheng. Gled deg. Fantastiske bøker.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Au, au, au... Himmelblomsttreet er ikke i samme "divisjon" som Mengele zoo! No way! Men jeg sliter meg videre og håper på belønning.....Mulig dette er en bok jeg ikke fullfører om jeg ikke snart blir overbevist?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Himmelblomsttreet er litt krevende å komme i gang med, men ikke gi opp! Belønningen kommer. Synes dog det er viktig å påpeke at det ikke er en Mengele Zoo 2 - stilen er helt annerledes. De tre bøkene er fanstastiske på hver sin måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg, Himmelblomsttreet og Afrodites basseng må bare leses, gjerne rett etter Mengele Zoo. Fantastisk vakre. Etter de to anbefaler jeg Honningkrukken, den første av 10 bøker om Fredricc Drum og Skarphedin Olsen. Ved siden av at dette er en veldig spennende, underlig og velskrevet roman , får en høre om kulinariske høydepunkter og gode viner. Fredric Drum (...og Gert Nygårdshaug) er eksperter på mange områder.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for gode boktips, Solfrid. Enda flere bøker på ventelisten....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er notert, planen er i boks, tusen takk!!!!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oppfølgerne til Mengele Zoo, vel. :) Himmelblomstreet og Afrodites basseng.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennande tips her! Desse har gått meg hus forbi... Står no på ønskelista!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann Milje