Denne var en stor skuffelse, da jeg har hørt den rost opp i skyene. Boken har blitt presentert som en "må lese", men nå kan jeg trygt si at de eneste som vil ha interesse av boken er MtF.

Kvinne perspektivet, eller maskulinitet hos biologiske kvinner, er totalt fraværende. Til og med vedrørende Sjamanisme, som i seg selv burde være et interessant tema med mange eksempler å ta av, eksisterer vist ikke kvinner.

Portrettene er av MtF, historiene er om MtF, forskningen, eksemplene, ja... det meste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

MtF?? Jeg er ikke fortrolig med alle disse forkortelsene som florerer. Fint om dere kan skrive begrepet/navnet fullt ut - i hvert fall første gang det nevnes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken handler om kjønnsskifte og kjønnsforskning.

Jeg brukte en forkortelse som er ganske kjent innen kjønnsforskning ved temaet kjønnsskifte, og som også brukes i boka. MtF = Male-to-Female (mann til kvinne). FtM = Female-to-Male (kvinne til mann).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil