Eventyrlig tegneserieroman med det klassiske temaet: Kampen mellom det gode og det vonde. Siterer fra omtalen: "Alexandro Jordorowsky og Mæbius mikser sjangere og symbolbruk i denne serien, helteepos blandes med tarotmystisisme, eventyr med drøm, krim med parodi, og John Difools eventyr er blitt en av de store klassikerne innen tegneserieromaner." Veit ikkje om eg hang heilt med i svingane heile tida, men boka kom greit i mål!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Moebius er kjent for å hige etter litt absurde og surrealistiske historier, så om du ikke hang med er det helt naturlig. Jeg synes denne boka er europeisk tegneseriekunst på sitt beste. En glitrende god historie og en detaljert, unik tegnestil.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana Wesserling