Jeg begynte sent å lese Vesaas, men bedre sent enn aldri. Har ikke lest veldig mye noveller heller, men jeg synes språket til Vesaas fungerer veldig bra i novellene. Hvert ord er gjennomtenkt og det er en fryd å lese. Ikke alle novellene fenget meg like mye selv om alle er godt skrevet, men noen av dem gikk rett hjem hos meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er veldig glad i Vesaas. Fra Vindane husker jeg best "Ein motig maur" - en fantastisk historie om en maur får et slag i hodet, bryter med det velordnede samfunnet i tua og går ut verden på egenhånd. Drevet av et voldsomt raseri går han til angrep på alt som kommer i hans vei, uten å vurdere konsekvensene så nøye. Og slutten er både søt og besk! Vesaas skriver drivende bra, både noveller og romaner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Rune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAva