Jeg må si at det er første gang på lenge at en slik fremtidsfortelling har gjort meg klistret til denne fortellingen ut gjennom alle bøkene. Ikke at jeg har lest så mange bøker om fremtiden, men denne tar kaka.

Så er det tilbake til denne boka, den siste av "Dødslekene". Vel, jeg synes faktisk at denne boka var den mest kjedligste av de alle, denne gikk utrolig trekt fremover, og det jeg likte mest var de 100 siste sidene av boken. Og da gjorde det egentlig ikke noe om at resten av boka var dårlig ( okey, nå overdriver jeg ) men jeg likte veldig godt slutten, og det var veldig sånn jeg hadde lyst til at det skulle ende.

Det virket som om hun prøvde å gjøre boken lenger med å sette in handlinger som egentlig ikke trengte å være med, slik som HP bok nummer 5, som egentlig er bare en bok uten mening. Denne boka burde vært enda mer spennede siden det var den aller siste boka i serien, men det var den desverre ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne