Noen gode ord.

Denne boka vekket også følelser i meg, slik "Mannen som elsket Yngve" gjorde. Jeg vil si det at når en bok gjør det, da er den veldig god.

"Mannen som elsket Yngve" ble først publisert av disse to bøkene, men "Kompani Orheim" tar plass i Jarles barneår og tidligere år som tenåring. Hvilken bok som er foretrukket å lese først av de to mener jeg er individuelt. Personlig synes jeg at opplevelsen jeg fikk av "Kompani Orheim" etter å ha lest "Mannen som elsket Yngve" var veldig god. Blant annet fordi jeg synes det var spennende å lese om bakgrunnen til Jarle Klepp da jeg allerede var blitt kjent med ham etter å ha lest "Mannen som elsket Yngve".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg er enig. Jeg syns nok at Kompani Orheim er den beste av de to, men det er noe med å ha Mannen som elsket Yngve litt i bakhodet mens man leser. Det er fascinerende hvordan hendelsene med Yngve fra forrige bok ikke nevnes med et ord. På samme måte som man ikke får vite noe konkret om Jarles barndom i Mannen som elsket Yngve. Har ikke fått lest de andre bøkene enda, men gleder meg til å se hvordan det går videre med Jarle&co. Nydelig, sår og varm bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mhm. Selv har jeg hoppet rett inn i "Charlotte Isabel Hansen". Jeg spirer av lyst til å lese videre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, den gleder jeg meg til! Så filmen og likte den ganske godt, men mulig boka er bedre? Blir gøy å sammenligne:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sammenligning mellom bok og film synes jeg også er artig. :) I og med at jeg foretrekker å lese bøkene før jeg ser filmene som er basert på dem, har jeg ikke sett filmen "Jeg reiser alene" enda. Jeg ser veldig godt frem til det. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg løp på kino når der var premiere. Filmen skuffa ikke. Den er like god som boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

At både boken og filmen er gode verk har jeg stor tro på. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud