Smarting. Du pruter ikke - du går for full pott og broderlig deling av byttet etterpå. Åpenbart et funn med deg som utenriksmini... U-min (for langt å skrive hele tittelen sånn til hverdags).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Vi kan forkorte det til u-min, spesielt på denne tiden av døgnet. Da søker jeg korte og enkle løsninger:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg for min del skal prøve å gå for den aller korteste og presumptivt enkleste akkurat nå; god natt, og sov godt!!! :-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk det samme! Drøm søtt om Prinsesse Ragnhild:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du - helt alvorlig så drømte jeg sist natt at den gamle Baptistkirken i min barndomsby var i ferd med å bli håndarbeidshus (ja, kirken er til salgs, og jeg har snakket med bai om garn og håndarbeid, både her og på Ravelry) - så det kan godt være at det blir et ragnhildsk islett over drømmene mine til natten. I så fall får jeg mer å fnise over på gaten i morgen... Ønsker selvfølgelig deg en like begivenhetsrik(?) natt... ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil Stangeland