Helt riktig, når man får en pose full for 50 kroner og en enkelt bok koster 10 kroner, da kjører man på en pose så full at den ber om nåde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Havnet i et dilemma sist jeg var i bruktbutikk: de hadde en veldig liten bokavdeling, og der var det én bok jeg kunne tenke meg. Og så hadde de en-pose-for-femti-kroner-tilbud. Jeg vandret rundt med min ene bok i hånden en ti minutters tid mens jeg forsøkte å tenke ut en snedig måte å slippe å betale femti kroner for én bok (nei, det stod ikke noe om stykkpris! Og jeg er ikke så god til å prute akkurat overfor misjonsdamer). Til slutt ga jeg rett og slett opp og satte bare boken tilbake i hyllen... Aparte oppførsel, jeg vet det, jeg vet det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har vært i samme situasjon et par ganger jeg, men aldri i den butikken jeg snakket om her, for forøvrig også er en sånn misjons-butikk. Men her har de en stor bokavdeling, og en mann som stikker innom av og til som liker å anbefale bøker. Men på loppemarked en gang så var den 50 kroner for en pose og ikke noen oppgitt pris for en og en bok, og jeg fant to bøker jeg ville ha. Jeg løste det ved å ringe inn forsterkninger, så kjøpte vi en full pose på deling og betalte bare noen kroner hver.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Smarting. Du pruter ikke - du går for full pott og broderlig deling av byttet etterpå. Åpenbart et funn med deg som utenriksmini... U-min (for langt å skrive hele tittelen sånn til hverdags).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi kan forkorte det til u-min, spesielt på denne tiden av døgnet. Da søker jeg korte og enkle løsninger:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg for min del skal prøve å gå for den aller korteste og presumptivt enkleste akkurat nå; god natt, og sov godt!!! :-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk det samme! Drøm søtt om Prinsesse Ragnhild:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du - helt alvorlig så drømte jeg sist natt at den gamle Baptistkirken i min barndomsby var i ferd med å bli håndarbeidshus (ja, kirken er til salgs, og jeg har snakket med bai om garn og håndarbeid, både her og på Ravelry) - så det kan godt være at det blir et ragnhildsk islett over drømmene mine til natten. I så fall får jeg mer å fnise over på gaten i morgen... Ønsker selvfølgelig deg en like begivenhetsrik(?) natt... ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil Stangeland