Jeg ble utrolig skuffet da jeg leste denne boken. Den var alt for amerikansk og selvhøytidelig for min smak. Jeg slet meg gjennom deler av den, særlig meditasjonsdelen synes jeg var langdryg.Mulig den hadde vært bedre hvis jeg hadde lest den på engelsk?!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg syns at boka er både lettlest og interessant. I tillegg til å være et studium i selvutvikling og selverkjennelse, så er den også en reiseskildring, der mange spennende steder blir omtalt, og menneskene hun treffer og blir kjent med underveis blir også viktige deltakere i boka.
Selvfølgelig er den preget av å være skrevet av en amerikansk forfatter. Men man jo ikke sluke absolutt alt helt bokstavelig heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lydboken lest av forfatteren var veldig god syntes jeg :) Det er mitt tips til versjon man bør velge av denne boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  Skage