Jeg har en tendens til å feige ut når det kommer til klassikerne, men likevel kjøper jeg utgaver hele tiden, for jeg har jo lyst til å lese dem, Midt i en hverdag med mye å gjøre og alt som hører med har ender det fort med at jeg prioriterer noe lettere fordi jeg tenker en klassiker krever for mye tid og energi. Det til tross for at min erfaring sier at det ikke nødvendigvis er tilfelle. Så for meg gir det meg muligheten til både å lese noe annet enn det jeg vanligvis leser og samtidig å lese de bøkene som har stått i hyllene og ventet på tur i lang tid. Jeg synes ikke man kan tape på dette.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har latt meg "presse" og leste Hamsun. Angrer ikke på det, men det var ikke en sånn fantastisk opplevelse jeg trodde/ håpet skulle komme. Foretrekker å lese nye bøker, men har jo etter 1,5 år her inne skjønt at det er mye bra jeg ikke har lest. Ønskelisten min blir lengre for hver dag.

Er forøvrig meget glad for at mye av det "gamle" er filmatisert. Elsker filmatiseringer av Jane Austen sine bøker, men har ikke lest noen av dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjære bamser,

Jeg må si at jeg på en måte begynner å bli skikkelig misunnelig på dere..

(huff, jeg er lei av å redigere innleggene mine nå, kjære bamser)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du kan jo alltids bli med om du skulle ombestemme deg, om sekten tillater det da;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjære bamser,

Det hadde vært fint. Men nå er jeg lei av bøker :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da li si iz Bugarske ili Makedonije?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaoline