[ Slettet av bruker ]

Viser 3 svar.

Én mulighet er jo å bare trykke på "Legg til bok", og ikke velge noen status på boka. Jeg ser egentlig ikke nødvendigheten i å "avlaste" skal lese-statusen, den blir ikke full med det første i alle fall. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke dumt, men unødvendig kanskje? Jeg er redd for at det blir for mange muligheter rett og slett. Det er ofte like mange meninger og ønsker som mennesker.

Men heldigvis: vi har jo våre egne bokhyller som vi kan opprette på den måten vi selv ønsker det. Du kan dele opp i sjanger og "undermapper" for lest/ikke lest f eks. Eller helt andre titler alt etter lyst og behov:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ser den muligheten, Hilde, men allikevel blir alle bøkene delt inn i kategoriene: leser, har lest, skal lese,ønsker deg osv. Ett alternativ der kunne jeg tenkt meg.

Vet at jeg kan lage mine egne hyller, men jeg må fortsatt putte alle sammen i en av disse kategoriene overfor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann Milje