En jeg gikk i samme klasse med for noen år siden, gikk faktisk rundt med et håndkle i sekken. Da han ryddet litt i sekken før dagen var ferdig, var det ei i klassen som spurte hvorfor han hadde med seg et håndkle. Og da svarte han: Har du ikke lest The Hitchhiker's Guide to the Galaxy? Etter at jeg leste den boka har jeg gått med et håndkle i sekken hver dag.

Hun som spurte ham hadde ikke lest det og skjønte selvfølgelig ikke hva han snakket om hehe :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Nei? Så kult. :D Men man vet jo aldri når man kan få bruk for et.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns det bare var en morsom dialog av en som hadde lest boka og ei som ikke hadde det:) Og jeg trodde virkelig ikke at noen ville ha med seg et håndkle overalt etter å ha lest boka:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest de 4 første bøkene (det er vel 5 tilsammen, er det ikke, eller husker jeg feil?) for mange, mange år siden, men det med håndkleet husker jeg ikke. Og nå ble jeg nysgjerrig! Altså: på tide med en gjenlesning! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det med håndkleet er det jeg husker best med boka. Jeg har lest bare den første boka i den serien, men har tenkt å lese den første boka igjen i sommer, og muligens flere i serien også. For det er noen år siden sist jeg leste den første boka. Men husker greia med håndkleet og at boka var morsom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal jeg bli nødt til å lese en bok p.g.a. at jeg blir nysgjerrig på hva det er med dette håndkleet nå da...? Det dukker stadig opp nye grunner til å lese ymse bøker her inne! Vel, nå har jeg denne boka stående i bokhylla, så en vakker dag.... :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du må bare lese den. Den er festlig. En gang jeg har bedre tid skal jeg lese den første boka om igjen og give løs på resten av serien også:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann Milje