Har sett alle episodene av serien frem til nå, og så leste jeg denne (på engelsk). TV-serien ødelegger litt av spenningen ettersom jeg visste hva som kom til å skje, men men. Synes boken er helt ok, ikke akkurat noe mesterverk, men enkel underholdning som ikke krever så mye av leseren.

Synesi at Sookiekarakteren virker ganske teit og dum, og språket i boka er ikke det beste. Så trass i til tider småspennende vampyrdrama blir det ikke mer enn terningkast 3 fra meg. Føler heller ikke noe stort behov for å lese flereav bøkene i denne (milelange) bokserien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det blir mer og mer forskjell fra serie til bok jo lenger ut i serien du kommer. Jeg satt faktisk og følte at jeg hadde to serier med Sookie Stackhouse til slutt. Den første boka er også en av de svakeste synes jeg. Ble helt hekta etter bok nummer to.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett