Har ikke lest "jernbyrden" ennå men skal gjøre det før jeg skal se forstillingen som blir satt opp igjen i Høvåg i slutten av juni. Jeg har nå lest flere av hans bøker og liker hans fortellermåte og satser på å lese det meste av hans forfatterskap.
Han var venn med min venninnes bestefar som bodde i Høvåg og jeg har sett bilder av de sammen, litt artig :)
Her kan du se annonsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk!!! Har allerede kontaktet fam for å få tak i billetter til en av forestillingene. Foreløpig har jeg bare lest "jernbyrden" men "Fant" og resten av romanene hans ligger i skal lese hylla. Har selv vært (litt) i Høvåg som barn, og vokste opp på sørlandet, noe som gjør det spesielt å lese en roman hvor en virkelig har bildene og dialektene inne. En forfatter som kunne fortjent en større popularitet blant leserne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

SiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibeke