Ja, det høres lurt ut. Jeg lærer også best når jeg hører uttalen samtidig som jeg ser ordet skrevet. Prima - da fikk jeg meg huslærer på kjøpet! Kan sikkert bytte språk, vi - kanskje dét også kan være et bidrag til felleskassa? Språkskole og -reiser? Gleder meg stort, jeg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg tenkte jeg skulle prøve å selge ideen om bo(k)kollektiv til Øst-Europa, sånn at vi fikk enda mere penger å bruke på bøker, men jeg kan godt fungere som språklærer og jeg. Noe må jeg jo bidra med, og kokekunsten min vil ingen ha, så språklærer blir vel bra det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har konjekturene svingt seg opp igjen i Øst-Europa, da? Trodde det stod dårlig til med økonomien der, jeg - og da ville det jo være lite å hente av bok-finansiering derfra. Flott (for øst-europeerne, mest) om jeg tok feil. Må innrømme at jeg ikke er helt oppdatert - det har vært så mye om hvor dårlig det står til økonomisk i Hellas, Portugal, USA og England i nyhetene de siste månedene, så jeg har mistet Øst-Europa litt av syne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det går ikke så veldig bra i Øst-Europa heller, men nettopp derfor må vi forsøke å få dem til å forstå et det er genialt å slå flere små leiligheter sammen til en stor og ha flere til å dele på utgiftene. I tillegg får de da tilgang til flere bøker enn de har råd til å kjøpe selv. Vi behøver jo ikke selge ideen til privatpersoner, men til byggefirmaer, som i sin tur selger videre. Og om alt annet slår feil så har vi jo mafiaen, der finnes det penger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ehm - det med mafiaen tror jeg vi står over inntil videre. Penger er ikke alt, jeg for min del er ikke nøden, all verdens kjøpestopper til tross. Men ellers har du åpenbart helt rett: kollektiv-modellen vår er briljant for trangbodde øst-europeere! Og dermed også for trangbodde sør-europeere, som spanjoler, portugisere... dyre leiligheter, lave lønninger, høy arbeidsledighet. Og et høyt antall bokelskere, visstnok. Du blir nok utenriks- og handelsminister, du. Noe ekstern-rettet, i alle fall. (Det var det jeg skjønte: nettverk! kontakter!)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ble nesten overrasket selv over mitt åpenbare talent for salg, så jeg takker ja til posten som utenriksminister. Det å selge ideen innebærer jo åpenbare diplomatiske sider, så jeg kaller meg utenriksminister jeg. Hvilken post hadde du selv tenkt deg, statsminister? Bai blir vel landbruksminister tenker jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine Sundal