Hm - der sendte du meg over på Ravelry, og så ble jeg der.... Er innom bokelskere.no nå bare for å melde fra hvor jeg gikk. (Merk at fjellvettreglene sitter som spikret her - min generasjon så dem tross alt på nrk x antall ganger før hver eneste påskeferie i barndommen...) Kommer tilbake når jeg har sjekket Seamless-Knits-gruppen der. (Og jo - maille-jakken var fin! Veldig fin blåfarge du hadde valgt, også! :-) )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har jeg som ikke er noen utpreget håndarbeidspersom melde meg inn på Ravelry? Eller blir det veldig feil? Merker jeg er litt nysgjerrig på den gruppen om belle epoque du nevnte, men respekt for de håndarbeidende har holdt meg borte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du er hjerteleg velkommen i "Skandinaviske lesehester"-gruppa også. Sjølv om dei fleste andre er særdeles strikkande, går det stort sett i bøker der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for det, da skal du se jeg lager meg en profil etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

D'er gratis, d'er gratis...! Bare meld deg inn, Solveig. Du kan jo bare kikke deg litt rundt - ta det som en sight-seeing og være turist; du trenger jo ikke kjøpe bolig der inne. Tusenvis av tråder som ikke dreier seg om garn der, for det første, og for det annet så er det jo artig å se hvordan dét nettsamfunnet funker rent praktisk. Trådte mine barnesko som nettsamfunn-vanker på Ravelry, selv om jeg ikke er der så mye nå - men altså: Belle Epoque-gruppen kan nok du for din del få endel fine opplevelser ut av uansett håndarbeidsinteresse. Den dreier seg vel så mye om bøker, film, klær og sko... (Og det ser ut som om det ikke skjer så mye i den gruppen for tiden, men dét betyr jo ikke at du ikke kan finne mye snacks i gamle tråder på gruppens forum!)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine Sevilhaug