Det virker som det ikke er mulig "å dra og slippe bøker" når jeg bruker den siste versjonen av Internett Explorer. Prøvde med Firefox og da virket funksjonen.

Andre som har samme problem, og går det evt. an å gjøre noe med det?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Takk for at du ga beskjed om dette. (Supert at du også ga beskjed om nettleser).

Jeg har nå oppgradert to javascriptbiblioteker, og nå burde det virke også i IE9.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forresten! Hvis problemet er at det ikke vises på sorteringssiden at du har gjort det så har jeg opplevd det samme. Hvis du går andre vegen å sjekker den bokhylla som du har "dratt" bøker til så pleier det være sånn for meg at forrandringen har skjedd... (Litt frustrerende at det ikke vises på sorteringssiden, men det er sikkert en glipp et sted)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skift til Firefox. Det vil du ikke angre på :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Google Chrome som teller!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg ikke hørt om Øystein. Jeg har blitt så vant til Firefox nå, at det er slitsomt å begynne med noe nytt. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bruker den nå. Virker bra så langt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med gretemor. Dropp IE. Firefox er den nettleseren jeg er mest fornøyd med så langt. Opera er en annen god nettleser, men jeg har ikke brukt den noe særlig. Safari er også god, men litt mer anderledes enn Firefox er hvis utgangspunktet er IE. Kjekt at det virker for deg nå!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har brukt Firefox i et par år nå, og er veldig fornøyd. Sjelden eller aldri noe tull. Internett Explorer er jeg ferdig med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman