Husk http://www.bokhylla.no/, nasjonalbibliotekets digitale nettbibliotek har litt av hvert å by på av lektyre som har falt i det fri... (så forresten at den gamle norske utgaven av Don Quijote, den fra 1916-1918, kan leses der.... Så du kan få lest fortalen på det nye lesebrettet ditt der! Du må bare omstille hodet litt til å lese 1916-bokmål - det går fint, bare litt utilgjengelig ved første øyekast... (Så kan du trekke et lettelsens sukk når du finner igjen ditt eget papireksemplar i boden din ;-P )

Tror forresten det var Tone Lilleenget By her inne som først gjorde meg oppmerksom på alle de norske digital-bøkene som faktisk er gratis tilgjengelig - eller var det AnjaE? En trønder, i alle fall (pussig - de skriver jo ikke trøndersk, noen av dem...)...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk for tips. Eg fann den moderne oversettinga til 130 på Libris, men eg synest det er litt mykje å betale for ei bok eg allereide har (på grunn av oppussing, ligg bøkene for tida lite tilgjengeleg i pappesker). Eg har funne ho på engelsk, men då trur eg kanskje 1916-norsk er minst like bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En annen bokelsker fant ut at hun kunne ringe Aschehoug og dermed få den moderne oversettelsen til kr. 69,- (pocket) - de har den til den prisen i nettbutikken sin (http://www.aschehoug.no/), men av en eller grunnen funker ikke nettkjøp for akkurat den boken. Muligheten til å skaffe deg enda en DQ til bare 69,- er der, altså... (jeg har såvidt motstått fristelsen, ettersom jeg fant igjen min engelske).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine Sundal