Jeg lurer på om vi to sammen ikke er noen heldig kombinasjon heller, vi har forårsaket avsporing før. Og denne gang var faktisk tråden rimelig avsporet allerede før du dukket opp, så jeg tror vi er flere medskyldige her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Å, så flott: "The more, the merrier." Hvilket er utlagt: "jo flere å dele skylda på, jo gladere vi blir!"

Men mulig du er inne på noe: vi to sammen kan sikkert spore av hvilken tråd det skulle være, uansett hvor seriøst utgangspunkt den opprinnelig hadde. Det vesentlige er å HA et talent, visst, og å vite å utnytte det til fulle - så er det ikke så nøye hva talentet består i. (Hvis ingen klok kvinne (subsidiært mann) allerede har sagt dét, så var det jammen på høy tid!)

;-D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi har bevist et par ganger tidligere at vi har talent og vi har visst og utnytte det. Det blir spennende å se hvilke kreative avsporinger dette kan lede til i fremtiden:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine Sevilhaug