Ler meg ihjel av denne tråden på Bokelskere - plutselig er dere helt over på sko! Jeg syns det er morsomt når en diskusjon sklir så vanvittig ut.... (Jeg hater forøvrig å kjøpe sko....)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Godt råd: kjøp mange par samtidig - så trenger du ikke kjøpe nye på lang tid! "Bare rolig: vi løser dine problemer før du oppdager hva de består i!"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for tipset - skal huske det neste gang jeg må kjøpe sko. I motsetning til bøker, så kjøper jeg iallfall ikke sko på loppis. Nå må jeg logge av og lese litt om vår felles venn Don Q.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tar på meg skylda - har vært med på å spore av tråder før, jeg, så lengden på synderegisteret mitt påvirkes kun minimalt av disse sko-og-stil-utlegningene. Er ikke multi-tasking fremdeles in, da?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg lurer på om vi to sammen ikke er noen heldig kombinasjon heller, vi har forårsaket avsporing før. Og denne gang var faktisk tråden rimelig avsporet allerede før du dukket opp, så jeg tror vi er flere medskyldige her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å, så flott: "The more, the merrier." Hvilket er utlagt: "jo flere å dele skylda på, jo gladere vi blir!"

Men mulig du er inne på noe: vi to sammen kan sikkert spore av hvilken tråd det skulle være, uansett hvor seriøst utgangspunkt den opprinnelig hadde. Det vesentlige er å HA et talent, visst, og å vite å utnytte det til fulle - så er det ikke så nøye hva talentet består i. (Hvis ingen klok kvinne (subsidiært mann) allerede har sagt dét, så var det jammen på høy tid!)

;-D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi har bevist et par ganger tidligere at vi har talent og vi har visst og utnytte det. Det blir spennende å se hvilke kreative avsporinger dette kan lede til i fremtiden:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet ikke helt hva som skjedde, for poenget med denne tråden var at vi skulle lese 1 bok i måneden fra 1001 bøker å lese før man dør. Og så plutselig så diskuterer vi sko, ideelle boforhold og slikking på fingeren når man leser. Men enig med deg, det er morsom når en tråd sporer av så totalt, jeg har ledd mye i løpet av denne diskusjonen, om man nå kan kalle det en diskusjon...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine Sevilhaug