Nei, det kan jo vere spennande å ha ulike utgåver.

Eg er gjerne med på å lese ho, når det nærmar seg sommaren. Eg veit av erfaring at det blir lite lesetid i tida fram mot karakteroppgjeret i begynnelsen av juni, og med 52 noveller og eit par andre utfordringar eg allereide har meldt meg på, er planane ganske mange framover. Men som sommerbok, er Tolstoj ein god plan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, vi kan si at Tolstoj skal lese en gang i løpet av sommeren. Det burde la seg gjøre for meg også, det passer mye bedre enn nå i den nærmeste tiden. Og siden du har flest utfordringer på gang, så kan vel du gi lyd fra deg når du synes det passer å starte lesingen. Og så finner vi ut mer av hvordan vi legger opp løpet når det nærmer seg. Eller hva tror du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

EvaIngunn SKirsten LundMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne Jensen