Jeg er kommet sånn ca. halvveis i boka akkurat nå, og har også store problemer med å legge den fra meg.
En nifs thriller med særlig sadistiske grep, som pirrer mine klaustrofobiske sanser. Liker godt personene Carl og Assad i avdeling Q, deres dialoger og samhandlinger.
Spent på fortsettelsen nå...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Assad gjør en god figur synes jeg....morsomt at han er med. Litt mye ekkelt voldelig i denne kanskje, men jeg dveler ikke ved de partiene. Litt misliker jeg kanskje i de to jeg har lest av Adler-Olsen at han gir disse "slemme" forbryterne sine en tragisk "bakgrunns-unnskyldning". Røper ikke mer, de som har lest bøkene skjønner hva jeg snakker om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg synes også at Assad, og ikke minst forholdet mellom Assad og Carl på avdeling Q, løfter boka og gir den mange artige strøk av humor, midt i alt det voldelige som boka handler om.
Ellers kan krimbøker som beskriver mye nitidig og omstendelig politiarbeid, ofte bli litt kjedelige å lese.

Jeg vil heller ikke si noe om de andre bøkene Adler-Olsen har skrevet, iallfall ikke her og nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne Helene MoeBenedikteEvaVegardBjørg  FrøysaaBeate KristinHarald AndersenBeathe SolbergBjørn SturødHarald KVidar RingstrømToveMonica CarlsenVannflaskeHeleneGroTorill RevheimKaren RamsvikmgeStig TIreneleserTorFrode TangenBente NogvaRonnyReidun SvensliIngunn SKarin BergEllen E. MartolOleTone Maria JonassenHilde H HelsethHelena EAnniken RøilHeidiLena Risvik PaulsenLilleviKirsten LundBjørg RistvedtEgil Stangeland