Hei. Jeg er i gang med å lete etter en del bøker, spesielt de jeg lånte og leste som barn. I tillegg til finn.no, antikvariat.net, og sider som bokbua.no, har noen gode tips til nettsteder man kan finne norske bruktbøker på?

Selger noen her bøkene på listen min, så for all del kontakt meg :) Er også ute etter bøkene "Tretten år" og "Fjorten år" av Candice F. Ransom, men da disse er utgitt av TL-klubben(tror jeg) finnes de ikke på bokelskere.no.

Det hadde også vært supert å få tips til gode bruktbokhandler, antikvariater, og "tegneseriesjapper" i og rundt Oslo, så vet jeg hvilke jeg ikke har vært på. Ser det finnes lister online, men de begynner å bli gamle, så har erfart at en del av stedene er nedlagt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Lucky Eddie: http://www.luckyeddie.no/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøper brukte bøker mest på eBay, noen slengere på QXL, på loppemarked, andre bruktbutikker. Resten finner jeg i butikken vår. Eneste bruktbutikk jeg har vært i det siste året (i tillegg til Bok & Bladmagasinet) er gjenbruket på Kurland, Sarpsborg. Den er omtrent som Fretex. Da kjøpte jeg bøker i posesalg, fikk bl a hele serien om Olav Audunssøn av Sigrid Undset og Sjebneveven av Vera Henriksen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis det er Emmaus på Åland, tror jeg faktisk jeg har vært innom en av butikkene deres.

Har Reveenka på Lillestrøm, eller Løvås Bruktbu i Stavanger, noen emailadresse man kan kontakte dem på? Har nemlig ikke Facebookprofil... Tar også gjerne i mot tips om andre "tegneseriesjapper" på nett, da de i nærheten av meg har blitt nedlagt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forsøk: reveenka@ues.no

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Misjonsalliansen har en kjede bruktbutikker som de vel bare kaller Gjenbruket. Har inntrykket av at mange av disse butikkene gjerne ligger på litt mindre steder, så det er ikke sikkert du har noen i nærheten av deg, men skulle du komme over en engang så titt innom, de har ofte mange bøker og de er veldig billige.

Jeg har klart å finne et par bøker som ikke var å oppdrive andre steder hos bokhulen.no så der kan du være heldig, og god service har de også.

Om du er i Sverige noen gang, så kan du forsøke å finne Emmaus-butikkene. Det er bruktbutikker som har veldig gode bokavdelinger, og du kan finne mange engelske bøker der, så du behøver ikke lese på svensk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hjertelig takk for svar. Akkurat her hvor jeg bor er det ikke Fretexutsalg på mils omkrets, så får passe på når jeg er i hovedstaden. Å dra til Vikingskipet blir nok litt langt til helgen, men skulle gjerne vært der.

Nå vet jeg i alle om gode steder jeg må huske hvis jeg skal besøke Hamar, Sarpsborg, eller Lillestrøm :)

Dansk leser jeg sjelden, bare hvis jeg finner helt spesielle bøker, og jeg kjøper allerede det meste engelsk på amazon, ebay, abebooks, eller capris. Men takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Auktion er også et godt bud :) Loppemarkeder osv. Diverse forums. Som dette evt. Fleste mine bøker er hist og her random fra nettet :)

QXL. Som tidligere nevt og finn. også vet jeg ikke om det fins flere sider som dem i Norge. Vet om noen danske, men vet ikke om det har interesse. Spørrs om du gidder lese evt. dansk. eller engelsk osv self. men da kan jeg nevne guloggratis.dk og dba.dk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Reveenka på Lillestrøm. Du finner dem på Facebook eller kan ringe 6380 0111. De får inn "nye" gamle bøker hver dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bruktbutikken jeg jobber i, Bok & Bladmagasinet i Sarpsborg har eksistert i 33 år nå på så og si samme sted.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bokhuset.no, det er nettbutikken for butikken Bruktboka som ligger på Hamar i Hedmark. Har ikke prøvd nettsiden dems noengang, men skal si jeg elsker butikken dems. Jeg var der i dag og kjøpte to bøker. Der kan man levere inn bøker, og det er det mange som gjør. Så man kan faktisk finne nesten det nyeste av det nye ubrukte bøker, men også gamle skatter. Og de har rimlige priser. Nå ser jeg ikke hvor du er i fra, men til helgen er det Vårmarked i vikingeskipet. Der kan du finne masse spennende, omtrent som et gedigent loppemarked, men det selges både antikviteter, dyre ting og billige ting der. Så hvis du ikke bor kjempelangt unna så vil jeg anbefale å ta en tur dit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, bruktboka! Bor like i nærheten av Hamar. Visste at denne butikken eksisterte, men har gått helt i glemmeboka:) Da går turen dit rimeligkjapt! Tusen takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du vært på Fretex? Ellers så vet jeg QXL som er et sånt auksjonsted på nett. Der fant jeg en del pensumbøker til en brøkdel av pris i butikk. Har også kjøpt en del eldre bøker der, og utvalget er grandiost. Lykke til. :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Finner det meste av lesestoffet mitt hs Fretex - både der jeg jobber og andre steder. Oppsøker alltid Fretex (der det finnes)når jeg er ute og farter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard Borgen